Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnen- of haaienvinnen feestje? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een staart of een vin. Of boek tijdens het discozwemmen je verjaardagsfeestje.

Nieuw te boeken in ons zwembad het Astronautenfeestje!


Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met een zwemlesgever (bij zeemeermin- of haaienfeestje) en daarna…lekker eten en drinken! Vooraf eten is uiteraard ook mogelijk. Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.
Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op met onze receptie.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.