Aquasporten

Aquasporten

Geschikt voor iedereen

Contentpagina Aquasporten - header nieuw.jpg

Gezellige muziek, verschillende oefeningen, een uitdagende instructeur en flink aan je conditie werken; dat zijn natuurlijk de aquasporten!

Plezier en ontspanning staan hierbij op de eerste plaats. Je beweegt in het water op wisselende muziek. Dit zijn bewegingen die voortkomen uit Fitness en verschillende dansstijlen.

Een aquasport beoefenen kan o.a. bijdragen aan:

  • Uithoudingsvermogen / conditie
  • spierkracht
  • coördinatie en lenigheid
  • vetverbranding
  • geen overbelasting van de gewrichten
  • een goede gezondheid

De verschillende aquasporten zijn geschikt voor iedereen. Er zijn lessen op ieder niveau onder begeleiding van ervaren instructeurs. De weerstand van het water zorgt voor de spierversterkende effecten op het lichaam. Trainen in water wordt steeds populairder, niet alleen als alternatieve training bij een blessure, maar ook als aanvullende trainingsvorm. Het grote voordeel van aquasporten is dat er geen schokbelasting optreedt, die wel kan optreden bij gewoon sporten.

Aquasporten is niet alleen ontspannend en plezierig, maar ook nog eens super gezond.

Kijk snel in ons overzicht van aquasporten, er zit er vast één voor jou bij!

Klik op de button voor al onze activiteiten!

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Populaire activiteiten

Groepslessen/Activiteiten

Ja ook voor deze activiteiten dient online een reservering gemaakt te worden . Klik hier om te reserveren.

Ja, je kunt bij ons deelnemen aan diverse aquasporten. Bekijk hier het aanbod. Let op: Vooraf reserveren is verplicht. Klik hier om te reserveren.

Algemeen contactpagina

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor tijden en tarieven van onze activiteiten

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwemluiers aan te schaffen. Zwemvleugels zijn aanwezig in het zwembad. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie receptie.eendr8@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.