Vergaderzaal huren

Vergaderzaal huren

Ook kun je een vergaderzaal huren in onze accommodatie, waarbij je gebruik kunt maken van onze horeca-faciliteiten. De zaal is sfeervol ingericht en beschikt over audiovisuele apparatuur.


Ons aanbod:

Vergaderzaal De Kajuit

Deze vergaderzaal biedt ruimte voor 20 personen (theateropstelling met tafels) en voor 40 personen (theateropstelling zonder tafels).
Deze zaal is functioneel ingericht en voorzien van modieus meubilair. De zaal wordt geleverd in de door u gewenste opstelling, gericht op uw groepsgrootte. Tevens kunnen alle benodigde AV-middelen voor u geregeld worden.

Het vakkundige horeca team van Sportcomplex De Eendr8 is in staat uw evenement zeer geslaagd te laten verlopen. Zo kunnen wij u diverse soorten koffie en thee, limonades, en bier, diverse lunches, van eenvoudig tot zeer luxe, hapjes, maaltijden en overige catering aanbieden tegen concurrerende prijzen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling horeca:

horeca.eendr8@sportfondsen.nl

Je kunt onze horeca huren voor een receptie of een feest.

Voor meer informatie neem je contact met ons op.

De Kajuit wordt volgens onderstaand schema per dagdeel verhuurd:

VerenigingstariefNormaal tarief
Ochtendperiode: 08:00 – 12:00 uur€ 70,75€ 93,85
Middagperiode: 13:00 – 17:00 uur € 70,75€ 93,85
Avondperiode: 18:00 - 22:00 uur€ 70,75€ 93,85
Nieuwe prijzen per 01-01-2024

Vergaderzaal huren?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.