Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Benieuwd naar de ontwikkeling van jouw kind?

Zwemles kleine groep - extra.jpg

Inloggen Leerlingvolgsysteem

Via ons Leerlingvolgsysteem kun je de vorderingen en zwemlesresultaten van jouw kind volgen.

Als je je kind via de website bij ons aanmeldt, kies je zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Dit zijn ook de inloggegevens voor het leerlingvolgsysteem.

Mijn profiel

Controleer je via mijn profiel > mijn gegevens of alles juist is ingevuld. Je kunt aanpassingen doorvoeren indien iets niet juist vermeld staat. De naam en de geboortedatum zoals hier vermeld staan worden afgedrukt op het diploma.

Zwemles

Via dit tabblad kun je de vorderingen van jouw kind bekijken. Bovenaan zie je de naam van jouw kind gevolgd door de dag, tijd en niveau van de groep waarin jouw kind op dit moment zwemt. Daaronder zie je welke onderdelen er zijn geoefend en wat het resultaat hiervan is in de vorm van smileys. De betekenis hiervan vind je via de link ‘Wat betekenen deze icoontjes’. Het streven is de scores minimaal 1x per 3 weken bij te werken. Indien jouw kind geen vorderingen heeft gemaakt, zie je tijdelijk geen verandering in de scores. Zodra jouw kind aan alle eisen van het niveau voldoet (je ziet dan overal lachende/groene smileys), zal jouw kind door ons worden doorgezet naar een volgend niveau. Indien je vragen hebt over de vorderingen van jouw kind kun je ook altijd een gesprek aanvragen met de zwemonderwijzers via de receptie.

Smileys scoren!

Smileys in verschillende kleuren geven het niveau van je kind precies aan. Wij streven ernaar om één keer per drie weken de lesscores bij te werken. Het is goed om te onthouden dat dit alleen gebeurd zodra je kind een vaardigheid structureel verbetert.

Wat betekenen de smileys?

Rood: je kind beheerst de geoefende vaardigheid nog niet

Jip oranje.png

Oranje: je kind beheerst de geoefende vaardigheid enigszins

Jip groen.png

Groen: je kind beheerst de vaardigheid van het desbetreffende niveau

Alles op groen!

Alle smileys op groen? Je kind mag een badje omhoog!

Inloggegevens leerlingvolgsysteem kwijt?
Weet je dat je ook kunt inloggen met voornaam, achternaam en kaartnummer?
Hiervoor gebruik je de voorna(men) waaronder jouw kind bij ons bekend is (let op: achternaam zonder tussenvoegsels). Het kaartnummer vind je linksboven aan de achterkant van de JIP leskaart.

2021-05-10 inloggen kaartnummer.png

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.