Inschrijven Zwemles

Inschrijven Zwemles

De eerste stap naar waterveiligheid

zwemles (100).jpg

Het is zover! Je kind is 3,5 jaar / bijna 4 jaar geworden, dan mag je inschrijven voor zwemles bij Zwembad De Eendr8! Inschrijven kan bij ons op twee manieren.

Digitaal inschrijven via onze webshop:

  • De inschrijving is pas voltooid indien de IDeal betaling is geslaagd. Wij zullen op dat moment een melding ontvangen. 
  • Zodra wij ook de betaling ontvangen hebben krijg je via het door jou opgegeven mailadres bericht van ons.

Inschrijven bij de receptie
Lukt het niet om in te schrijven via de webshop? Dan kun je uiteraard ook terecht bij onze receptie. De openingstijden van onze receptie kun je terug vinden op onze contact pagina.

Na inschrijving komt je kind op de wachtlijst. Je hebt bij inschrijving de keuze uit de woensdagmiddag en de zaterdagochtend. Dit zijn onze startersgroepjes. Op het moment dat er plaats is in de door jou gewenste zwemlesgroep, wordt het kind telefonisch opgeroepen voor de eerste zwemles. Onze receptionistes kunnen je informeren over de wachttijden. Zodra je je kind hebt ingeschreven voor zwemles kun je iedere zondag tussen 11:00-13:00 uur komen vrij zwemmen. Er is dan van 11:00-13:00 uur familiezwemmen. Kinderen op de wachtlijst maar ook kinderen die al begonnen zijn met de zwemlessen hebben op vertoon van de leskaart gratis toegang tijdens het familiezwemmen. Voor zwemleskinderen is dit tevens een oefen uurtje.

Onze inschrijfpakketten zijn per 1 mei 2022 vernieuwd:

2022-05-03 Inschrijfpakket JIP.jpg


Schrijf je nu in!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.