Zwemmen

Zwemmen

Zwemmen is altijd een goed idee

Contentpagina Zwemmen - header nieuw.jpg

Zwemmen is enorm gezond. Of je nu fanatiek komt banenzwemmen of komt dobberen: regelmatig zwemmen verbetert je spierkracht, je humeur en je conditie. Zwemmen is altijd een goed idee. Kom je ook?

Ruim activiteitenaanbod
Jong, oud, fit of minder fit: zwemmen is voor iedereen. En omdat iedereen anders is, bieden we veel verschillende activiteiten aan. We zijn er voor de sporter, de rustzoeker, voor mensen die (beter) willen leren zwemmen…en voor jou! Ons zwembad is in het bezit van een familieglijbaan en spuit/speelelementen in het recreatiebad.
Zwemmen is gezond
Tijdens het zwemmen train je je hele lichaam en geef je je gezondheid een enorme opkikker. Als je regelmatig zwemt, kun je zelfs de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol verkleinen. Wist je dat je van zwemmen zelfs slimmer wordt? Omdat je intensief beweegt, verbeter je de bloedtoevoer naar je hersenen.

Blessurevrij bewegen
Ben je aan het revalideren of ben je blessuregevoelig? Of zoek je een niet-belastende manier om weer in beweging te komen? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Zwemmen is een blessurevrije sport die je tot op hoge leeftijd kunt doen. Dus…waar wacht je nog op?

Bekijk het overzicht van al onze zwemactiviteiten.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen contactpagina

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor tijden en tarieven van onze activiteiten

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwemluiers aan te schaffen. Zwemvleugels zijn aanwezig in het zwembad. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie receptie.eendr8@sportfondsen.nl

Recreatief

Er is recreatief zwemmen voor volwassenen en kinderen.

Klik hier voor meer informatie.

Er is op zondagochtend familiezwemmen van 11:00-13:00 uur.

Banenzwemmen contactpagina

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven klik je hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.