Familiezwemmen
Binnen

Familiezwemmen

Samen plezier hebben

Familiezwemmen is gezellig, gezond én goed voor het bijhouden of trainen van de zwemvaardigheid. Tijd voor elkaar, tijd voor waterpret! Ons zwembad is in het bezit van een familieglijbaan en spuit/speelelementen in het recreatiebad.


Samen genieten
Familiezwemmen is echte quality time! Geniet samen met je dreumes, je nichtje of je oma. Weer of geen weer, zwemmen kan altijd.

Iedereen is welkom
Familiezwemmen is geschikt voor jong en oud. Kinderen met of zonder zwemdiploma zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene (maximaal 2 kinderen zonder zwemdiploma onder begeleiding van 1 volwassene). Wij hebben zwembandjes en zwemluiers beschikbaar.

Zodra je je kind hebt ingeschreven voor zwemles kun je iedere zondag tussen 11:00-13:00 uur komen vrij zwemmen. Er is dan van 11:00-13:00 uur familiezwemmen. Kinderen op de wachtlijst maar ook kinderen die al begonnen zijn met de zwemlessen hebben op vertoon van de leskaart gratis toegang tijdens het familiezwemmen. Voor zwemleskinderen is dit tevens een oefen uurtje.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Entree t/m 3 jaar
0,00
Los bad
7,25
12 Bezoekenkaart vrijzwemmen (12 maanden geldig)
72,50
Zwemluier
1,40
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.