Contact

Contact

Adresgegevens:
Sportcomplex de Eendr8
Rie Mastenbroekplein 4
3223 KJ Hellevoetsluis

Contactgegevens:
Tel: 0181-313584

info.eendr8@sportfondsen.nl (voor administratie en zaalverhuur)

receptie.eendr8@sportfondsen.nl (voor zwemzaken en sportabonnementen)

Openingstijden receptie:
Maandag 07:30 - 21.00 uur
Dinsdag 07:30 - 19.00 uur
Woensdag 07:30 - 21.00 uur
Donderdag 07:30 - 21.00 uur
Vrijdag 07:30 - 19.30 uur
Zaterdag 08:00 - 12.00 uur
Zondag 10:00 - 15.00 uur


Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad De Eendr8 te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0181-313584. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Geef je mening en maak kans op een ipad!

We zijn benieuwd naar je ervaring.

Deel hier je mening

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier. Dit kan vanaf 3,5 jaar.

Je kunt je kind via e-mail afmelden voor de zwemles. Klik hier om contact op te nemen óf vul bovenstaand contactformulier in. Vemeld daarbij duidelijk de naam van je kind en bij voorkeur ook het pasnummer, de dag/tijd/niveau waarin hij/zij zwemt én graag een voorkeursdag aangeven voor de inhaalles in de week ná de ziekmelding!
In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, kan jouw kind een inhaalles volgen.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dit kan via e-mail. receptie.eendr8@sportfondsen.nl om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden na elke zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Er is speciaal op zondag familie-zwemmen van 11:00-13:00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Banenzwemmen contactpagina

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven klik je hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.