Binnen

Zumba

Zumba een muzikale ontspanning

Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden terwijl je plezier maakt en niet het gevoel hebt dat je afziet. Want eigenlijk is het genieten met lachende gezichten wanneer u danst op de Latijns-Amerikaanse muziek.

Zumba is leuk! Naar de Zumba gaan met vrienden en collega's voelt elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving!

Zumba is makkelijk! De danspasjes zijn zo makkelijk dat u onmiddellijk kan meedoen, zowel vrouwen als mannen.

Zumba is een dans/fitness workout op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan.

Zumba werkt effectief! Na een aantal Zumba-lessen heb je al de indruk dat het volgen van de Zumba een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out. Èèn van Zumba's grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet: je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft.

Zumba is conditie opbouwen en afslanken! Vetverbranding en spieren kweken vormen voor veel mensen de basis tot gewichtsverlies en de vorming van een mooier figuur.

Zumba heeft het grote voordeel dat je alle oefeningen op je eigen tempo en naargelang je eigen conditie kan uitvoeren.

Klik hier voor online reserveren.

Wat heb je nodig?

  • Klantenpas
  • Handdoek
  • Bidon

Tarieven

Proefles
9,85
Inschrijfgeld inclusief klantenpas (eenmalig)
20,40
Maandabonnement onbeperkt sporten
32,50
Maandabonnement 1 x per week sporten
26,95
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.