Doe mee aan het Sinterklaas Aquaspektakel!

Nieuws

Doe mee aan het Sinterklaas Aquaspektakel!

iStock-1411114955.jpg

Wij organiseren het Sinterklaas Aquaspektakel op dinsdag 5 december 2023 in Sportcomplex De Eendr8! Een gezellige dag voor leden waarbij we meerdere aquasporten gaan beoefenen. Let op: vol is vol!

Doe jij mee aan het Sinterklaas Aquaspektakel? Inschrijven kan binnenkort via onze webshop. De gratis sportdag voor leden zal zijn van 09.00 tot 11.20 uur. Na het sporten verwelkomen we je graag bij de door ons georganiseerde lunch, deze zal tot ongeveer 13.00 uur duren. Hiervoor zal een kleine bijdrage worden gevraagd van €5 euro per persoon. Ook deze optie kun je te zijner tijd kiezen bij het reserveren in de webshop. Houd de tijden dus vrij in je agenda!

Wat gaan we doen?

Tijdens het Sinterklaas Aquaspektakel zullen we verschillende aquasporten beoefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Welke sporten?

  • Aquajogging
  • Aquapilates
  • AquaFloatFit
  • Aquarobics

Zien we jou bij het Sinterklaas Aquaspektakel op dinsdag 5 december 2023 van 09.00 tot 11:20 uur? Vergeet je dan niet binnenkort aan te melden via onze webshop!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.