MVO-certificaat

Nieuws

MVO-certificaat

Uitreiking MVO certificaat.jpg

Sportfondsen Hellevoetsluis B.V. heeft het MVO-certificaat

Sportfondsen Hellevoetsluis B.V. voldoet aan alle eisen van het Sportfondsen MVO-beleid. Daarom hebben we op 24 mei 2023 het MVO-certificaat behaald. Hiermee laten we zien dat we op structurele wijze inhoud geven aan duurzaam of wel maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat is een MVO-certificaat?

Als een accommodatie aan alle MVO-eisen van Sportfondsen voldoet, ontvangt deze het MVO-certificaat. Het certificaat is een bewijs waarmee we laten zien dat we niet alleen kijken naar het economisch rendement van onze accommodatie. We houden ook de sociale en ecologische belangen in de gaten door bijvoorbeeld duurzaam in te kopen.

Wat betekent het voor u?

Als u onze accommodatie bezoekt, weet u dat u op een prettige, veilige en energiezuinige plek bent. We voldoen met ons beleid aan alle gestelde eisen voor de drie MVO-thema’s: People, Profit, Planet. Dat betekent bijvoorbeeld dat we alleen groene stroom gebruiken. Ook hebben we als accommodatie het Keurmerk Veilig & Schoon. En onze medewerkers houden zich aan de opgestelde gedragscode.

Wat gaat Sportfondsen Hellevoetsluis B.V. verder doen?

We zijn er natuurlijk trots op dat we het MVO-certificaat hebben behaald. Maar dat betekent niet dat we stilzitten. Allereerst zetten we ons voortdurend in om aan de gestelde eisen te voldoen. Alleen op die manier kunnen we echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast blijven we zoeken naar andere manieren om nog meer rekening te houden met People, Profit en Planet. Daarbij staan we altijd open voor uw suggesties. Deze kunt u mailen aan: R.J. Ritmeester r.ritmeester@sportfondsen.nl.

Wat is het beleid van Sportfondsen?

De Sportfondsen Groep wil op structurele wijze maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij zoekt de organisatie naar een optimale balans tussen economisch rendement en sociale en ecologische belangen. Sportfondsen heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemen een lijst met eisen opgesteld. Iedere accommodatie die het certificaat behaalt, houdt zich aan alle opgestelde eisen voor de drie thema’s People, Profit en Planet.

MVO-certificaat

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.